Založ si blog

Zaujímala ho vôbec pravda?

Tento blog je reakciou relácie Na telo plus s hosťom Š. Harabinom. Odporný, tendenčný a zákerne manipulatívny moderátor. Vzhľadom k tomu to p. Harabin zvládal bravúrne. Je mi ľúto tých ľudí, čo ešte v dnešnej dobe veria týmto globalistickým korporáciám obhajujúcim cudzie škodlivé záujmy, pričom sa sami tvária že oni sú mediá hľadajúce pravdu. Ak im stačí presvedčivý tón hlasu moderátora, a to že je nacvičený rečník a hovorí tónom akoby tomu rozumel, pritom mu uniká kontext, hodnota a cieľ rozhovoru k tomu aby bol dôveryhodný, potom sa nečudujem že kandidát typu Korčok môže nejaké hlasy od voličov získať. Veď on sa vôbec nepýtal respondenta na hodnoty, ciele a vizie kam a ako bude ako prezident Slovenskej Republiky viesť Slovenskú Republiku, len primitívne (no hlasom odborníka) útočil tendenčnými otázkami na ktoré sa ani nedá normálne odpovedať. No ak bolo cieľom rozhovoru len diskreditovať a zhadzovať p. Harabina, v očiach nerozhodnutého voliča, tak išiel síce v smere cieľa, no ani toto sa mu rozhodne nepodarilo. Ľudia už toto správanie takýchto pseudomoderátorov aj v iných obdobných preudomédiách prekukli dávno, už im neveria!!! Nestačí len skákať do reči, respondenti im pravdu do očí priamo a rovno aj tak povedia. Tu cítiť tú tendenčnosť moderátora. Aj napr. pri Lipšicovi aj on aj jeho žena boli úplne iný na neho ako v rozhovore s niekým nie liberálno progresívnym. Najhoršie na tom je že Lipšic potom natára jeho právne kydy a ľudia bez právneho vzdelania keďže tomu nemajú ani ako rozumieť, tak si môžu myslieť že to čo hovorí je pravda, aj keď nie je. A hlavne tie pravé otázky od takýchto moderátorov ani len nedostane. A tak relácia navonok vyzerá, že všetko je v poriadku. V tomto je tendenčnosť pseudomoderátorov veľmi nebezpečná!

Ako sa tvoria ceny nehnuteľností?..

11.03.2024

Trh nehnuteľností sa aktuálne opäť mení. Sledujeme novinky a vývoj každý deň. Čo sa deje v súčasnosti? Jeseň opäť priniesla isté zníženie ponúkaných cien nehnuteľností. Čo má na rast cien vplyv? Je to viacero faktorov. Predovšetkým sprísnenie podmienok poskytovania úverov bankami, kde ochota viazať sa banke na dlhú dobu jednak klesla ako taká, a zároveň spolu so [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Mgr. Peter Heriban

Som právnik, podnikateľ, tvorím obchodné a realizačné projekty, predávam nehnuteľnosti a predovšetkým som človek ktorému záleží na budúcnosti nášho krásneho Slovenska.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 1354x
Priemerná čítanosť článkov: 677x

Autor blogu

Kategórie

Archív